Monthly Archives: augusti 2013

  • 0

Nollning!

Category : Okategoriserade

Nu har vi haft teambuilding med nollorna och även gett dom information om oss på Villan. Det var grymma lag med stark kämpaglöd som tog sig igenom vår övning som hade nyckelorden; Gemenskap och Sammanhållning. Tack och grymt bra jobbat! Även informationen på Villan har gett god respons och vi ser framemot att få träffa våra nya medlemmar!

Nu framöver kommer det att planeras lite träffar där vi kommer att umgås och ha roligt tillsammans, både gamla och nya spexare. Detta ser vi verkligen fram emot! Det börjar även bli dags för manusgruppen att förbereda sig för att börja skriva då synopsistävlingen har deadline 15 september. Så, skicka in ditt bidrag snarast så du inte går miste om möjligheten att få DIN idé skriven som ett spex!

Med vänliga hälsningar
/ Helsingborgsspexet


  • 0

Nu är vi igång!

Category : Okategoriserade

Heej!

Nu är vi tillbaks och vi är fulladdade inför Spexåret 2013-2014! Under sommaren har styrelsen arbetat med att ordna lokaler, haft myyyycket pappersarbete samt umgåtts och nätverkat, precis som en sommar ska vara!
Vi kommer att inleda hösten med att informera de nya nollorna nu på mån 26/8 och tis 27/8 och det ser vi fram emot!

Vi är även igång med att informera om att det just nu går att söka sig till våra sektioner! Detta informationsblad befinner sig just nu ute i staden och gör sitt:

Därefter väntas Höstmöte där vi väljer in våra sektionsledare samt vinnaren i Synopsistävlingen ska avslöjas!
Men först tar vi ta tag i nollningen med alla de förväntansfulla nollorna!

Många spexkramar
/Styrelsen