Monthly Archives: november 2013

 • 0

Manusgasque!

Category : Okategoriserade

Nu är det dags för HelsingborgsSpexets årliga Manusgasque! Under sittningen kommer bland annat årets manus presenteras samt årets olika roller att avslöjas. Vi välkomnar både gamla och nya spexare till sittningen. 

 

Sittningen äger rum den 30 november på Villan. Insläpp från 18.00 där vi minglar fram till ungefär 18.30 då dörrarna stängs. Vi planerar att vara till bords runt 19.00. 

Sittningens tema är… midsommar. Så sätt blommor i håret, ta på ditt mest färgglada sommarplagg och låt oss trotsa vintern tillsammans på HelsingborgsSpexets första sittning!

 

 

Praktiska saker inför sittningen:

 • –       Anmälan till sittningen görs senast den 26 november där du skriver ditt namn och personnummer till: info@helsingborgsspexet.se
  Glömmer man anmäla sig får man tyvärr inte komma in på sittningen. Detta på grund av alkoholserveringsregler ifrån Villans sida. Så anmäl er i tid.

  –       I anmälan skriver du även om du har allergier och/eller andra matpreferenser.  (ej dieter!) Detta gäller även gamla spexare som tidigare uppgett allergier och liknande

  –       Betalning för sittningen sker på plats i dörren i form av 50 riksdaler i kontanter. Det finns ingen möjlighet att skriva upp detta på kritalistan, så det är kontanter i år som gäller.

  –       Eftersom kritalistan inte kommer finnas på plats så sker införskaffning av måltidsdryck ifrån Villans bar till förmånliga priser. Baren tar inte kort, så cash is king hela kvällen.

  Vi ses där!

  med spexiga hälsningar
  // Styrelsen, Helsingborgsspexet