Årets spex

Helsingborgsspexet 2017


Men hallå där! Vad kul att du är nyfiken på vad årets spex har att bjuda på!

Årets spex presenterades på Manusgasquen, och i år kommer vi att ta er tillbaka till… nej. Vi vill inte erkänna riktigt än.
Låt oss ge er en ledtråd:

30 secs

 Ni gissade rätt! Detta års spex kallas för *trumvirvel*
 ”Titanics undergång eller Havet är djupt”

Denna historia kommer att vara flera sjömil ifrån vår kära James Cameron’s version, även om vi givetvis råkat slänga in lite vackra referenser för alla er Leo och Kate-fans där ute.
Förutom det så kommer ni att få möta den förnäme grevinnan Ellinora (inte en dag över 21 år) som är på smekmånad med sin 19 år gamla make Carl som hellre vill ligga på havets botten än att vara fast i klorna på sin pengagiriga hustru. Hans öde vänds dock upp och ner när han möter den poetiske livsnjutaren Pablo och Carl faller pladask i en spektakulär My heart will go on-ballad ni aldrig tidigare skådat.

Så förbered er på en respektlös katastrof i Sällskapsresan-anda med allt från ilskna ingenjörer och korkade kaptener till personlighetsklyvningar och kärlekstrianglar; där de tyvärr inte ens hade tur med vädret.

Biljetter släpps inom kort och kommer att annonseras ut både på bloggen och på Facebook. 

I Scengångarsektionen ser vi just nu: Emma Edman, Jonathan Göransson, Marcus Hellberg, Julia Johansson, Max Johansson, Caroline Lewitski och Freja Lööf.
Regi: Louise Johansson.

Vi ses i april! Glöm inte flytvästen.

titanic_o_1023579